perjantai 7. huhtikuuta 2017

Vapaapäivän retki

Tänään oli vapaapäivä koulusta. Mitä muutakaan viisasta sitä voisi tehdä, kuin napata kameran reppuun ja koiran mukaan. Suunnattiin tänään Emman kanssa Suomenlinnaan. Viime kerrasta ehtikin vierähtää melkein vuosi. Sää oli yllättävän hyvä, joskin paikoittain meren äärellä tuulee melkoisesti. Kuvasin pieniä pätkiä ja kasasin videokoosteen Suomenlinnasta. Kaikkea muutakin jännittävää olisi ollut kiva kuvata, mutta keskustassa ison koiran ja kameran kanssa on hankala saada nopeasti mitään hienoa aikaiseksi. Vaikkakin Liljan kanssa kulkeminen on älyttömän helppoa missä vaan, koira tietää mitä tehdä ja rakastaa matkustamista. Onneksi nuo kaikki retket jäävät muistoihin, vaikkei kamera niitä muistikortille tallentaisikaan.

Toki tuli käveltyä myös keskustassa, kun käveltiin lautalle ja takaisin. Niin monen ihmisen kasvoille nousi hymy, kun tuo pieni nallekarhu marssi ohi, etten kestä. Parasta on se, kun ihmiset sanoo kuinka herttainen tuo koira on tai kuinka se toi iloa jonkun päivään. Liljalla on vielä tapana tuijotella kaikki ohikulkijat, ihan vaan varmistaakseen joskos joltakin saisi rapsutuksia. Välillä tuntuu, että koira yrittää olla sosiaalinen meidän ihmisten puolesta, tämä työnjako sopii kyllä minulle. Olihan se kokeiltava myös hullut päivät koiran kanssa, hyvin sujui vaikka väkeä oli paljon. Käytiin Stockmannilla olevassa mustissa ja mirrissä, kun se oli sopivasti matkan varrella. Lilja näki terrierin pennun, sekä sai toki kotiin mukaan herkkuja ja luita.

Mahtava reissu. Tuollaisia pitäisi tehdä vaan niin paljon useammin ja tutkia koko maailma läpi. Jos vain saisi aikaiseksi. Kuvista iso kiitos Emmalle!Pieni bernilapsi 5v 5kk
Joku otus taitaa olla aika tyytyväinen retkeen. Uni ainakin maistuu.

2 kommenttia: