Kirjuri


Kuka täällä ruudun toisella puolella oikein on?
Mä oon Karoliina, tutummin Karkki tai Karo. Nykyään vain harva ihminen kutsuu mua Karoliinaksi. -99 syntynyt tyttö, joka on onnistunut hurahtamaan eläimiin jo pienenä lapsena, joten niitä löytyy talosta vaihtelevin määrin. Asun Etelä-Suomessa, pääkaupunkiseudulla. Meiltä löytyy kanien lisäksi myös berninpaimenkoira Lilja sekä kanoja. 

Päivät kuluu pitkälti töiden lisäksi koiran sekä viiden kanin parissa. Oon välivuodella kouluista viime kevään valmistumisen jälkeen ja teen töitä arkipäivät. Viikonloput kuluu usein kiertäessä Suomea ympäriinsä kera kameran. Kuvaaminen onkin suuri intohimo ja nautin kuvata varsinkin muiden eläimiä. Niin monet asiat ja hetken ansaitsevat tulla ikuistetuiks. Harrastuksiin lukeutuu siis kuvaaminen, eläimet sekä loputtoman seikkailunhalun aiheuttamat reissut. Haaveena on oma harrastuskoira, joka tuo elämään sen puuttuvan sisällön. Koiraharrastukset kutsuvat siis vielä joskus uudestaan. Bernin kanssa ollaan tehty aksaa, tokoa sekä kaikenlaista muuta, mutta lonkat eivät kestä enää suurempaa rasitusta.

Kamerana mulla on Canon EOS 700D. Objektiiveina Canonin 18-200mm zoom, 50mm f1.8 ja 10-22mm laajakulma. Videot ja kuvat kuvaan molemmat kameralla. Kännykkäräpsyjä julkaisen harvemmin missään.

Meidät löydät myös täältä:
Instagram - Dougierakas
Youtube - Karkki L.


"kerran kanityttö, aina kanityttö."