maanantai 27. heinäkuuta 2015

Hoitokani Halla

Hallan varmasti monet jo tietävät, kyseessähän on Minnan ylisuloinen hörökorva. Halla on luonteeltaan oikein mukava, kiltti ja seurallinen.

Halla saapui minulle hoitoon Mäntyharju-reissultani, kun haimme sen Minnalta matkaani. Mäntyharjulla Halla sai yöpyä yhden yön leikkimökissä vapaana ja sitä edellisenä iltana kuvasimme sitä pihalla. Meillä se saa asua ulkona puisessa vajaa kaksi metriä pitkässä häkissä. Puiset häkit ovatkin olleet pitkään tyhjillään, nyt on niissäkin asukkaita.

Halla on oikein viehättävä nuorukainen, pihalla se on saanut olla vapaana, valjaissa sekä aitauksessa. Kani, jolle moni vaihtoehto on siis hyvä. Myös esteitä on päästy kokeilemaan pariin otteeseen, toisella kertaa keskityttiin A-esteeseen ja toisella pystyyn sekä hieman pitempään esteeseen. :)

Hallaan tykästyin sen tultua Minnalle, ihana väri sekä suloinen olemus teki minuun vaikutuksen. Halla on myös oma ihana persoonansa, ei liian yksinkertainen, mutta ymmärrettävä.

Hallasta tulen varmasti jatkossa kirjoittamaan, uskon myös että tyttöstä voi pitää pihalla vapaana, joten kuviakin on kivempi ottaa. Loppuun vielä kooste Hallan loikista täällä meillä, hieno tyttö!♥

6 kommenttia: