tiistai 5. toukokuuta 2015

ennen-nyt pupuja

Kasaan postaukseen kuvia kaneistani kun ne olivat pieniä ja sitten joitain tuoreimpia kuvia, taikka vaihtoehtoisesti kuvia kasvun varrelta. Kuvista voi sitten vertailla onko mitään muutosta tapahtunut. Aluksi kanista on kaksi vanhempaa kuvaa ja sitten kaksi tuoreempaa kuvaa.

Omega
Omega on kasvanut hirmuisesti, minusta sen katse on silti vielä melko samanlainen.
Toukka
Toukasta minulla ei ole minkään sortin muksukuvia, joten laitan kuvan siitä ennen ja nyt esteillä. Toukan kroppa on kyllä myös kiinteytynyt matkan varrella, tai poju osaa sitä käyttää paremmin.
Elsi
Elsin näin ensimmäistä kertaa Minnalla kun olin yötä ennen kisoja, voi että se oli pieni. Elsi oli pienenä sellainen pullaposki joka vain vilisti menemään. Kasvaessaan se vain jänismäistyi, Elsi kasvoi hyvin nopeasti isoksi. Nykyään Elsi on rento, tasaisesti etenevä kani. Kuitenkin sillä on omat tapansa ja oma luonne.
(vauvakuvat c. Minna P.)
Sera
Sera on aina ollut sellainen pieni hulivili. Kasvaessaan sen jänismäinen kroppa paljastui paremmin. Sera on aina ollut hyvin vikkelä menijä ja tulee sitä varmasti myös pitkään olemaan. (Sera oli myös poikkeus kuvien määrässä, sillä oli pakko laittaa sen hörökorvakuva tuonne sekaan.)

Sani
Sani oli pienenä hyvin rauhallinen, kunnes kasvoi hieman. Sani on aina ollut oikea spurttailija ja rakastaa heittää iloloikkaa. Sani muistuttaa kropaltaan hyvin paljon isäänsä.2 kommenttia: