lauantai 1. marraskuuta 2014

Maytime Enastående

Mulleppa kotiutui tänään kanilauman jatkeeks pikkuinen kanilapsi! Kyseessä on siis Dougie x Marli poikue, josta harmillisesti tämä pienokainen jäi lopulta ainoaksi. Tämä pikkuinen on mulla sijoituksessa.

Tänään aamulla suuntasin kohti Lahtea, jossa tavattiin Minnan kanssa. Sieltä poimin kanin ja palasin kotiin. Hienosti pikkuinen jaksoi matkata, makaili boksissa rentona lähes koko matkan. 

Heti kotiin päästyä pääsi Moukka(jonka nimi tosin tulee vaihtumaan) kanilan lattialle ja se oli heti kuin kotonaan! Hetken se sai oleskella häkissään kun kävimme Siirin kanssa sisällä. 


Sopivia lapavaljaita ei pikkuselle löytynyt, mutta eipä tuo ollut moksiskaan H-valjaista. En ehkä ihan tajua tuota kania, ulkona se oli kuin ei mitää. Juoksenteli normaalisti, eikä välittänyt äänistä. Ihana. Metsässä ja pihalla nappasin muutamia kuvia, kun Siiri kiltisti oli hihnan toisessa päässä.

Täällä on kotiväki ihastunut pikkuisen ulkonäköön. :D Onhan tuo suloinen ja ihanan värinen.Katsotaan mitä tästä ilopilleristä vielä kuoriutuu, toivottavasti jotain hienoa! Pikkunen on nimittäin nyt jo sulattanut mun sydämmen, voi että kun toi on ihana. Tarkotuksena ois mahdollisesti totuttaa Isla ja Moukka toisiinsa, niin että pääsisivät tulevaisuudessa asustelemaan samaan häkkiin. Sillä asialla ei kuitenkaan ole mitää kiirettä.

Tälläistä asiaa tällä kertaa. Yllätyksiä on luvassa lisääkin, niistä sitten kun on niiden aika. :)

10 kommenttia:

 1. No aww! Niin ihana! ;__; Onnea uudesta tulokkaasta! :')
  Btw mitä tarkottaa enastående? vai tarkottaako mitään? xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :3 tarkoittaa ainutlaatuista tai muuta sen suuntasta! 8)

   Poista
 2. Oii ihan mahottoman sulonen! :3

  VastaaPoista
 3. Voi, ihan extrasuloinen pikkuinen! :3

  VastaaPoista
 4. Herranjestas tää on sulonen *.*<3

  VastaaPoista
 5. Uu ihana!:3 Onnea tulokkaasta! Näyttää jotenkin mun silmään vähä Katrionan Nikolta.:3 Tai no, Niko juniorilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, mun silmään toi ei näytä mitenkään Nikolta, mutta mielipide asia! :D

   Poista