Omega


nimi: Omega
kutsumanimet: Omega, Omppu, Mato
sukupouli: naaras
syntynyt: 17.6.2013
väri: keltamusta japanilainen viittakuvio
rotu: risteytys (mm. kääpiöluppa ja hollantilainen)

Kasvattaja: Cassandra Nygård
Suku:
e. Kulur Spot
i.  Prince Spot*

Omega oli tullessaan omituinen, pikkuinen kani riiviö. Kaikenlainen koskeminen ja kiinni otto oli kauhistuttavaa, joten aina oli paras juosta ihmisen lähestyessä pakoon! Vähitellen Omega alkoi luottamaan minuun, päivä päivältä se tuli lähemmäs kun menin sitä tervehtimään.
Meinasin jo luovuttaa Omegan kanssa, ei se ollut ollenkaan sopiva minulle. Mutta miten kävikään tarpeeksi aikaa ja totuttelua, niin sain oikein mainion kanin. Onneksi en luovuttanut tytön kanssa!
Omega on osoittanut mieltänsä niin monesti minulle etten enää pienistä osaa säikähtää, hullu mikä hullu. Käsistäni näkee että omistan hieman villin puoleisen kanin, varmaan ikuisesti jäävät raapasu jäljet ovat päivittäistä elämääni.

Kasvaessa Omega on saanut vähän järkeä päähän, en kyllä sanoisi että se vieläkään ihan kunnossa on. Vauhtia riittää hirmuisesti ja erilaisia tempauksia sitäkin enemmän!
Omega on myös päässyt murkustaan vähän eroon, sillä asuu nykyään Islan seurana. En olisi koskaan uskonut että tuota sekopäätä saa kenenkään kanssa samaan häkkiin, mutta mitenkäs tässä sitten kävikään.
Omega on lapsellinen aikuinen. Kaikesta on hauskaa tehdä oma versio ja vitsi, tämän kanin kanssa ei tule koskaan tylsää!

Estehyppy
Omega ei mulle tullessaan hyppinyt yhtään. Esteet olivat sen mielestä turhia esineitä kulkureitillä ja ne kuului hajoittaa välittömästi. Vähitellen Omega alkoi kuitenkin löytää vauhtia ja niin myös intoa esteille. Aluksi kaikkia esteitä pudoteltiin vahingossa hirmuisen paljon, mutta se vähentyi kokemuksen myötä. Omega on kilpailuissa tehnyt huikeita suorituksia ja klassautunut molempiin eliitteihin!

Voitot
Eliitti suora: -
Eliitti mutka: -

Ennätykset
pituus: 230cm
korkeus: 80cm