VH-14 VH-15 Gt Ch Dougie


nimi: VH-14 VH-15 Gt Ch Dougie
kutsumanimet: Dougie, Toukka, Poju
sukupuoli: uros
syntynyt: 25.4.2012
väri: keltamusta japanilainen
rotu: risteytys (mm. belgianjänis, hollantilainen, esteristeytys, kääpiöluppa)

kasvattaja: Cassandra Nygård
suku:
e. Shirley Temple
i. Prince Spot*

Aloin miettimään uutta kania vanhan kuoltua 2012 loppuvuodesta. Dougien myynti-ilmoitus pisti silmääni, joten pistin kasvattajalle viestiä. Vastauksen sain aika nopeasti ja Dougien ulkonäköön ihastuneena varasin Pojun. Asiasta keskusteltuani Dougie saapui kotiin 25.11.2012.

Dougie nimi vaihtui ajansaatossa Toukka nimeen, joka nykyään toimii yleisimpänä kutsumanimenä. Toukka on tosi ihmisläheinen kani. Poju rakastaa rapsutuksia ja huomiota yli kaiken ja tekee lähes mitä vaan saadakseen huomiota. Toukka on välillä aikamoinen ahmatti, mutta silti samalla hyvin nirso siitä mitä syö ja mitä ei.
Toukka osaa kaikenlaisia temppuja ja käyttäytyy muutenkin aivan kuin koira. Monesti on tullut kehuja siitä, miten kani voikaan olla niin innokas toimimaan ihmisen kanssa. Ulkoillessa Poju juoksee perässä ja seuraa ympäriinsä.

Toukka on juuri sellainen unelmakani, parempaa ei voi saada!♥Estehyppy
Esteillä Toukka on klassautunut eliitteihin. Kisaaminen aloitettiin Toukan kanssa 2013 keväällä, nykyään Toukka ei käy kisoissa.
Hypyttäessä Toukka on tosi yhteistyöhaluinen ja tekee aina parhaansa. Toukka hyppii usein hirveällä ilmavaralla, ponnua löytyy.
Melkoinen estehirmu tuli kanista, joka alunperin tuli minulle lemmikiksi ja upean värinsä puolesta.

Voitot
Eliitti suora: 11
Eliitti mutka: 8

Sertit
Suora: 3
Mutka: 2

Ennätykset
Pituus: 240cm
Korkeus: 80cm